|Özel Nilgün Eroğlu Orta Okulu | Üniversiteliler koleji Özel Nilgün Eroğlu Anadolu Lisesi
Üniversite, kolej, garanti, 4+4+4, sistem, süper, eğitim, hizmet, sizinle, üniversiteli, üniversiteliler, universite, university, system, college, lesson, ders
home,page-template-default,page,page-id-1482,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive
Sade ve rahat okul forması

Öğrencilerimizin fikirleri alınarak hazırlanan rahat, sade okul formamız ile öğrencilerimiz tüm günlerini rahat bir şekilde geçiriyorlar.
Üniversite kazanma garantisi

4+4+4 eğitim sistemi ile uyumlu öğrenim modelimizde eve kitap götürülmemektedir. Tüm ödevler ve dersler okulda bitirilip öğretmenler ile bire bir çalışılmaktadır.
Öğrenciye özgürlük

Öğrencilerimize fikirleri konusunda her zaman özgürlük ve anlayış sağlamaktayız. Bu sayede birlikte aktif olarak çalışıp yeni fikir ve projeler geliştirmelerine olanak sağlıyoruz ve her zaman destek veriyoruz.

Resimler ve Videolar
Diğer Resimler İçin

Diğer Videolar İçin

Kitap okuma saatleri

Her gün özel kitap okuma saatinde tüm okul kitap okuyor.

Test saatleri

Test saatleri ile tüm okul öğrendiklerimizi pekiştiriyoruz.

Deneme sınavları

YGS öğrencilerimiz haftada 2, diğer öğrencilerimiz ise haftada 1 olmak üzere deneme sınavlarımıza girmektedir.

Sınıf sayısı

Derslik sayısı

Öğrenci sayısı

Misyonumuz
Geçmişimizi ve geleceğimizi emanet edebileceğimiz, kültürlü, araştırıcı, üretici, insan haklarına saygılı, adil ve tutarlı, ulasallıkla evrenselliği birlikte düşünen gençler yetiştirmek.
Güçlü ve başarılı eğitim kimliğimizle, eğitimde sınırları zorlamak.