|Özel Nilgün Eroğlu Orta Okulu | Ükotek sistemi açıldı
post-template-default,single,single-post,postid-1611,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Ükotek sistemi açıldı

13 Şub Ükotek sistemi açıldı

Ükotek web sitemize bağlı öğrenci takip sistemi ve interaktif sistemidir. Bu sistem sayesinde öğretmenlerimiz ile öğrencilerimiz daima bağlı kalacaklar. Öğretmenlerin hazırladığı online test ve çalışma kağıtlarını ükotekte paylaşmaları sayesinde öğrencilerimiz evde’de eğitimlerini bağlantılı olarak devam ettirebileceklerdir. Aynı zamanda özel e-posta sistemimiz sayesinde öğrencilerimiz öğretmenlerimize anlık sorular sorup anlık cevaplar alabileceklerdir. Velilerimiz öğrencilerinin seviyesini görebilecekler aynı zamanda sınıf ve okul seviyesi ile karşılaştırabileceklerdir. Bu sistem velilerimizin ve öğrencilerimizin okul kütüphanesini online olarak ziyaret edebilmelerine olanak sağlıyor.

Ükotek sistemine giriş yapmak için yan menüden yararlı bağlantılar sekmesini açıp ‘ükotek giriş’ linkine tıklamanız yeterli olacaktır.

Post A Comment