|Özel Nilgün Eroğlu Orta Okulu | Hakkımızda
page-template-default,page,page-id-1606,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Misyonumuz
Geçmişimizi ve geleceğimizi emanet edebileceğimiz, kültürlü, araştırıcı, üretici, insan haklarına saygılı, adil ve tutarlı, ulasallıkla evrenselliği birlikte düşünen gençler yetiştirmek.
Güçlü ve başarılı eğitim kimliğimizle, eğitimde sınırları zorlamak.
Dersliklerimiz

12 kişilik dersliklerimiz ile öğrenciye özel öğrenim modelimizde her öğrencinin kendi fikir ve anlayışları doğrultusunda özel bir öğretim uygulamaktayız. Bu sayede öğrencilerimizin anladıklarını daha iyi pekiştirmelerini sağlamaktayız. Aynı zamanda materyallerimiz öğretmenlerimizin aldırdığı notlara göre ilerlemektedir, ve aynı zamanda öğrenilenler akıllı defter uygulaması ile pekiştirilmektedir.

Böylelikle öğrenilenler zamanla unutulmamaktadır ve sınavlar için alt yapı oluşturulmaktadır. Özel kamplar ve özel programlar sayesinde okulumuzu sınav’a hazırlamaktayız.

Amacımız her zaman öğrencide konu ile ilgili temel oluşturma ve üstüne yeni bilgiler katmaktır.