|Özel Nilgün Eroğlu Orta Okulu | Kurumsal
page-template-default,page,page-id-1633,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Kurucu mesajı

2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında faaliyete geçirdiğim okulumdaki asıl amacım 22 yıllık öğretmenlik mesleğimin deneyimlerini kullanarak Türkiye’nin en gözde okullarından biri olmak.

Okulumda özgür, üreten, erdemli ve mutlu bireyler yetiştirmek. Sevgiden yola çıkarak, yeri geldiğinde kendimizi de aşabilmek.

Sevgili çocuklarım sizlerin geleceği, bizlerin yarınlarıdır. Bu uzun yolculuğumuzda sizler kendi geleceğinizi hazırlarken, bizlerde yarınlarımızı hazırlayacağız.

Hep birlikte el ele vererek Türkiye’yi daha aydınlık bir geleceğe taşımak dileğimle…

Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum.

Nilgün Eroğlu