|Özel Nilgün Eroğlu Orta Okulu | Spor kulübü
page-template-default,page,page-id-1515,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.3,vc_responsive

Spor kulübü

Spor kulübü aktiviteleri
Aktiviteler

Spor kulübünde eğitmenler ile birlikte öğrencilerimiz kendilerini geliştiriyorlar ve sevdikleri spor dalına yöneliyorlar. Aynı zamanda sınıflar onlara özel saatlerde halı sahaya gidiyor ve orada haftalık sporlarını yapıyorlar.

Başarılarımız

Öğrenciler sınıflar arası turnuvalarda eğlenip kendilerini asıl turnuvalara hazırlıyorlar. Yakında gerçekleşecek okullar arası turnuvalarda her spor dalına okulumuzun takımı’da katılacaktır.

Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim. - Mustafa Kemal Atatürk